BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

12 September 2006

Ma deleg pensionara...

Ce asi mai sta si nu asi face nimic...
ma gandeam zilele trecute dk e posibil sa ies la pensie cu doar 5,6 ani in campul muncii? Eu asi propune o astfel de lege ptr puturosi sau nu neaparat.Ce e rau in a fi pensionar la douazezi si ceva de ani?
Ma si vad prin autobuze toata ziua si de ciuda m-asi certa cu toate babele"ce doamna,ce daca stau jos ,ca-s si io pensionara", sau nu mai zic de cozi sau altele, asi avea chiar o scuza,parca si aud in spatele meu"lasati-o saraca ca e pensionara"
Mama ce viata asi duce,numa somn,excursii ieftine...in caz ca nu se poate eu propun macar un voluntariat,ma dau voluntara.Tre' sa existe si un astfel de post,cum sa nu fie inventat asa ceva,trebuie cineva sa ia pulsu pietei,si eu ma propun.Ma deleg.
Si daca asi strange si de la prieteni mai multe voturi poate merg la parlament si ma zbat si pentru voi,da nu ca voi sunteti muncitori,duceti numele tarii curului mai departe, nu poamana de la stat ca mine.
Ce misto ar fi sa stau aiurea sa nu fac nimc si daca ma deranjeaza vreunu sa zic "sunt in sedinta cu asociatia pensionarilor studiosi,reveniti".Da vreau sa fiu sefa,sufar de mica, inca mai fac o miscare din cap spre stanga da nu se observa decat de cunoscatori,deaia ca nu sunt sefa,da acu,acu frate e momentu meu sa ies din anonimat cu treaba asta cu pensionarea.
Las sa zica lumea rea ca-s lenesa,ca nu imi trebuie munca,da nu neg sufar de boala asta si nu vreau sa ma tratez,vreau asa,uite asa acum, sa ma pensionez pe caz de boala-de pliseala-ce nu am muncit pan acu ?Gata ajunge,io simt ca ajunge si ca nu mai pot mai mult.

0 comentarii: