BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

22 May 2009

Pour le connaisseur

Revin...la dragoastea mea dintai'(pentru cunoscatori).Nu ma feresc.... ca...daca ma abtin pot crea probleme ...intestinelor...pai de ce lor?
Pai asa ca azi... copii deschidezi pagina ....la litera C
C de la cacat.
Cata harnicie astazi, doua postari ..manta miaaaa..oricum stiu din start ca nu o sa tina mult,vorba ceea"imi plac doar inceputurile", desi mi-am propus macar sa dezvolt saptamanal problema fecalelor si nu din perspectiva unui specialist ci a unui gura casca,coate goale ce ma aflu.
Pai cum mi-a venit mie asa tanara domnita sa vorbesc la lume asa ...asa cum? Urat? Cum ar putea fi urat ceva ce iese din tine? Inseamna ca suntem toti urati si mirositori pe interior?Stai un pic sa nu imi pierd ideea..ce stricaciuni de oameni putem fi si ce principiii domnule sanatoase putem avea....pai cum pot fi principiile sanatoase daca ies dintr-un corp care scoate la o perioada de timp bine determinata niste lucruri cu adevarat murdare...?

“Fulger negru...trasnet lung
Dus pe aripi de furtuna.
Zguduind pamantul tuna,
Zarile de-abia-I ajung...
Parca zboara,
Parca-noata
Scuipa foc,inghite drum,
Si-ntr-un valvartej de fum
Taie-n lung padurea toata...
A trecut...
Dinspre campie,
Vuiet greu de fierarie
Se destrama in tacere...
Scade-n departare...Piere...”G.Toparceanu

Asa mi s-au parut dintodeauna ca versurile astea pot reprezenta cu brio drumul scarnaviei catre lumea de dincolo.E urat sa spun despre niste versuri asa de frumoase ca imi amintesc de rahat? Nu cred ...deci inca un punct in demonstratia mea ca a vorbi despre excremente nu e rau..si poate fi asemanarea asociata chiar si cu poezia.
Se fini pour aujourd'hui....ce greu a fost...ma duc sa citesc niste versuri in initimitate acum.....

0 comentarii: