BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

01 July 2009

Episodu'5(Pour le connaisseur)


COPROCULTURA(scrie la carte nu am zis eu) -este o metoda de lucru utilizata in laboratoarele de microbiologie clinica in scopul cultivarii( va dati seama unii incearca sa cultive si sa sporeasca rahatul,mie a cultiva ma duce cu gandul la niste ogoare pline ochi care udate din plin fac niste roade...) si identificarii agentilor patogeni existenti in intestinul omului. Prelevarea probelor se face: cele mai multe izolari se obtin din scaunul proaspat emis spontan. Atat am recitit fraza asta ...si am reflectat ,,la ce dracu s-or fi gandit aia cand au scris cuvantul asta :spontan. Parca si aud”cercetatorii englezi”niste spirituali de fel au zis ca sunt spontani daca scriu asta despre coprocultura. Sa ne infratim atunci, sa ne luam de mana si sa fim spontani in cor. Aaaa nu mai suntem spontani atunci? Bine fie...atunci bagati niste perji si lapte gros in voi si vedeti cata spontaneitate va apuca brusc. Puneti frumusel mana pe telefon ( in caz ca apucati asta sunteti norocosi) si da-ti telefon la un curier sa vina repede sa va poata livra “magia”catre laborator,asta deoarece un rand mai jos in treburile astea stiintifice scrie si ca trebuie livrat”pachetul” in maximul 4 ore.Rugati-va sa prinda numai verde la semafor si cu dumnezeu inainte poate iese bine. Stau si ma intreb ce ar trebuie scris pe un astfel microbus,ce altceva decat adevaru’,”curier de cacat”, suna a anti reclama? Ei as...omu chiar transporta fecale....pe bune,de aici rezulta ca.... si cacatu are si el dreptu’ lui sa fie transportat si sa aiba sofer si mai rezulta ceva ...sa spui si sa scrii adevarul despre ce anume transporti e parte din lege, asa ca dragilor nu vreti sa faceti inchisoare necomunicand organului adevarul gol golut. Cel mai corect ar fi sa ne punem toti stikere in geam daca e de transportat vreo placinta iesita proaspata din bazin,gen :”ma taie o cacare,nu sta in drum” sau “atentie am vanturi” astea pot revolutiona si inlocui cu succes cretinismele gen“baby la bord” .

9 comentarii:

vreauultimulloc said...

Si tu de fapt ce cautai cand ai citit definitia?
Incercai sa cresti cupru? =))

femeiadeservici said...

pe mine ma mananca in cur de ceva vreme(vezi ajunsai la episodu'5) sa demonstrez ca suntem "constipati"ca natie si pudici aiurea...ne e jena sa zicem cacat si gasim tot felu' de sinonime, in fine...cautam chiar asta,eram curioasa ce spune definitia "corecta"

vreauultimulloc said...

Mie nu imi e jena sa zic cacat. Dar cumva desi nu sunt dintre cei mai prolifici la acest capitol oamneii asociaza cuvintele cu imagini. Asa ca atunci cand zici cacat unii il vad altii il si miros si cei mai virtuosi ii simt si gustul. Deci eu ca optiune personala pot sa zic cacat fara griji dar in anuminte contexe prefer sa nu zic. De exemplu femeile nu se caca =)) si oricat vei incerca sa ma convingi de contrariu nu vei reusi.

Ps: Probabil pentru ca am si un fetis cu fututul in cur si cumva cred ca e antonimic cu imaginea cacatului... dar plm suntem oameni si suntem duali.

femeiadeservici said...

femeile nu se caca=femeile nu se basesc stiu..stiu...am mai auzit asta:)

vreauultimulloc said...

Femeile nu fac multe lucruri pana le fac...

Porcuşorul Radioactiv said...

Daa, si am auzit ca femeile nu vorbesc nici urat, chiar cand sunt intre ele. Si respiratia lor miroase a trandafiri imbobociti.

femeiadeservici said...

da..si defapt noi scoatem pe cur floarea pasiunii si ilan ghilan si se fac sampoane din ele

vreauultimulloc said...

Vezi de ce vreau eu sa le fut in cur? Ca acolo e toata pasiunea.

Anonymous said...

Putem sa-i zicem soferului "sofer de cacat", sau "sofer cacacios"? :-)