BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

23 August 2009

Episodu'7(Pour le connaisseur)


Era o vreme cand ma apucase rau de tot doru' de duca in lume.Si afirmam ca as munci oriunde numai sa nu stau aici.
-Ai spala si wc-uri?
-Da,clar ce nu toata lumea se caca?
Eram foarte sigura pe mine ca pot indiferent de mediu sa spal cacati internationali.
Ba chiar ma gandeam ca ar fi mai simplu ca in tara, oamenii fiind mai educati si nu s-ar caca pe capac,sau ca asa de fini sunt ca ar degaja miros de trandafiri prin toaletele publice.
As fi putut fi o femeie de serviciu fara comentarii.Domnule daca am manusi si perie curat tot,imi ziceam,mai ales nefiind niciodata scarbita de "subiect".
Mereu ma amuza cate o domnisoara finuta, care sensibil afectata cand cineva zice un banc cu cacat sau de cacat la masa se stramba si nu mai mananca ofuscata.
Am inceput zicand"era o vreme"... mda..sunt comoda si lenesa si imi place asta.Acum e altfel,nu inseamna ca am devenit vreo filfizoanca care nu ar mai inhala mancarea digerata si zvarlita prin anus afara,doar ca la rece nu cred ca as mai face orice doar ca sa ma plimb pe Champs-Elysees.Imi place comoditatea mult prea mult,am crescut,asa ca nu mai mananc cacat aiurea aici cum ca as pleca in lume dezinfectand bude.
Cacaciosii sunt la fel oriunde in lume,trebuie doar sa stii sa ii ocolesti...

7 comentarii:

Porcuşorul Radioactiv said...

Ei, treaba asta mergea in vremuri mai vechi de 20 de ani in urma, cand si cacatul de la ei mirosea a iasomie si trandafir. Acuma de cand s-a dat drumul la bizoni pe dincolo, mai poti fi sigur ca nu speli vreun cacatel imprastiat de r(r)oman pe Champs Elysees ? Si-ar fi pacat, zau asa, sa bati atata drum pentru atata, cand o poti face cu sufletul impacat si prin FeRe.

femeiadeservici said...

acum stiu,dar maine? eu nu pot fi constanta in ceea ce cred si doresc o sapt la rand(o sa nascocesc o scriere despre asta),asa ca ...

Anonymous said...

Vezi ca incepi sa ajungi la vorba mea. Maine poimaine incepi sa ne zici ca femeile nu se kk. De acolo mai e un pas la nimeni nu se kk.

femeiadeservici said...

nu domnule nu zic asta..nu ma schimbai de la directie,ca sa zic asa,principiile sunt acelasi,doar ca acum le vad mai cu lenea din ochi:P

andre andreo said...

cam low standarde donsoara
dar imi place ca esti dezinhibata la greu, asa ceva mai rar.
insa
lasa acesta optiune ca varianta de scapare si gandeste-te la adevaratul parful de iasomie si trandafir de peste hotar :P.
si
pana la urma cand o sa numeri banii in RO cine mai stie ce ai spalat si unde :D

Buha Neagra said...

sau sa-i speli, nu?

femeiadeservici said...

ma gandesc eu ce varianta sa aleag cu spalatu'