BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

17 September 2009

Ma vrea cineva calare pe matura?

Imi caut job.Urmeaza o perioada grea de lamentari,sper sa nu dureze mult starea asta de deprimare.
Nu mai am chef sa ma trezesc dimineata,nu mai vreau sa raspund la telefon sa justifc unde sunt,nu mai vreau sa ma imbrac "frumos" doar ca asa trebuie...si nu se cuvine altfel in fata "creatorilor".Vreau sa gasesc un loc unde trebuie sa fiu Eu.
Cum sunt eu? Dificil...aici e alta discutie.
Incerc de mai multa vreme sa ma cunosc si sa fac o lista de prioritati,ce as vrea,cum ar trebui sa fie...dar nu prea imi iese.Ma plictisesc repede de locuri,de obiecte si de oameni care nu spun nimic.Aici sa fie "the big buba"?
Vreau sa pot spune ce imi iese pe gura,sa scriu despre urat si frumos,sa rad cand vreau eu si cred ca trebuie sa fac asta.De ceva ani ma prostituez pentru bani si asta se simte din ce in ce mai mult.Am inceput cand eram studenta si a trebuit sa nu imi pese de job asa mult atata timp cat eram bine platita,lasa ca trece...am continuat cu alt job "premium" si mi-am zis"asa trebuie sa fie cu bune cu rele", m-au bucurat vanzarile mult timp din pricina castigurior am ramas in bransa nu sa fac cariera,ci pentru ca altceva nu am stiut sa fac(detest pornirile feministelor corporatiste care uita sa se bucure de ele crezand ca statul la birou pana tarziu in noapte e trendy si le aduce promovarea).
Da,m-am gasit acum pe timp de criza sa imi schimb jobul.Nu vreau sa mai astept, sa ma pacalesc pe mine ca imi e bine,sa imi plang de mila zicandu-mi ca nu e timpul ptr schimbari.
Ce stiu sa fac?Ce ma poate recomanda?Nu mare lucru.Nu o spun din modestie,dar nu am fapte marete la activ, nu am schimbat lumea cum mi-as fi dorit in copilarie,nu scriu ziarele despre mine,sunt asa cum sunt:simpla.
Mi-am facut un CV primitiv,personalizat,fara clisee tip"cum ma vad peste 5 ani,sau ce aptitudini am" si am purces in a trimite ici colo.Vreun rezultat?Nu...se pare ca nu fac parte din tiparele lor si sunt categorisita deja si varata in folderul "vechituri".
Mai astept.Si poate "suna"norocul curand nu sub forma de castig loto ci cu o "matura" cadou pentru femeia de serviciu sa aiba la noul job.

6 comentarii:

Porcusorul Radioactiv said...

Da futu-i mama ma-si, ai dreptate cu prostituatul pe bani. Toti o facem si ne inregimentam. Necazul cu CV-urile non-stas e ca nu are rabdare nimeni sa se uite pe ele. Stii in medie un individ de la HR cu un vraf de cv-uri in fata cam cat se uita pe CV-ul tau? MAXIM 40 de secunde. Dupa care, next. Daca nu i-au sarit in oci chestii nici nu ti-l mai ia odata. Asa e lumea noastra.

Buha Neagra said...

Nu am mule de oferit si sfaturi cu atit mai putin...dar macar un jpg, ia de-aci ca e gratis: http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/17715.jpg

andre andreo said...

hmmm. jurnalul unei prostituate deci care prezinta viata ei cruda si asentimentala din spatele placerii.
draga mea. daca vrei sa fii in mizerie acolo vei fi.

femeiadeservici said...

@buha- nu mere linku'
@andre-da...am placeri ascunse legate de mizeria umana si ma complac in starea asta,m-ai prins:P

drstoica said...

Acu' depinde ce vrei si stii sa faci cu matura, dar mai ales calare. Pe ea. Spune-o explicit, nu lasa HR-ul sa deduca, fii convingatoare, intinde mana!
Stii tu: "Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste de pomana!". :) Deja mi-e dor de nea Gigi Dinica, dar asta-i alta poveste, na.

femeiadeservici said...

Mr Dr...zi-mi ca ma doreste HR-ul si intind si picioarele nu numai mana:))ce zici? m-am vandut destul de bine sau prea ieftin?:)