BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

26 October 2009

Episodu'8(Pour le connaisseur) -operatiunea wc stricat

Ce poti face cand esti blocat in toaleta prietenilor?Nu blocat din cauza unei usi naravase ci din pricina "lui".Nu, nu evit sa scriu cacat dar incerc sa ii dau statut si personalitate.
Ce te faci daca te trezesti dupa ce ai mancat sanatos si mult ca vrei sa te izolesti cateva minute singur?Ai mai facut-o si alta data in acelasi loc si ti-a curs lin... deci nu are ce sa se intample.
Hartie e pe deplin, prietenii sunt in alta incapere si nu te aud sigur daca scoti note muzicale pe gaura curului, vantu' bate romantic in geam deci ...sow...fir intins.
Transpiratia de emotie acum incepe sa curga suvoi cand constati ca ai tras apa si apa vine...si apa curge... si apa umple vasul wc-ului...si umble...si scarnavia pluteste...si apa umple...si transpiratia curge...iti vezi toata copilaria,adolescenta in fata ochilor..si apa curge...si cand sa dea pe afara cu totu' si tu ai ochii scosi din orbita, norocu' e de partea ta...s-a oprit.
Dar incontinuare vasu' e plin si "puntea" pluteste in deriva.
Te invarti,te uiti in jur poate vezi vreo zana buna caci numai ea te poate salva in momentele astea.Gandesti repede si iti vin in minte mai multe variante:
1.Sa iesi din baie ca si cum nimic nu s-a intamplat si sa cada "norocu" pe celalat care intra?
2.Iei ligheanul de langa chiuveta, il umpli cu apa si incerci sa torni usor,fin ca laptele in cafea poate merge;
3.Nu merge, naspa se umple din nou pana sus si iar te rogi sa vina zana.
4. E clar, ori ai stricat wc-ul cu monstru' din Carpati, ori s-a sfarsit viata toaletei si i s-a casunat pe tine sa ii fii aproape in ultimile momente.
Si mai stai asa pe ganduri ,timpu' trece, si bazinu' tot plin cu apa e si cu "barci" plutitoare in deriva(da barci la plural, caci nu te-ai putut abtine si ai scos in larg toata "flota").
Sa dau sfarsit povestirii? Sa fie cu happy-end, romantica, sau de groaza?
O las asa...doar pentru cunoscatorii fideli.

10 comentarii:

vreauultimulloc said...

Nu trebuie sa te sperii, bazinul de la WC e dimensionat fix cat vasul de WC. Inteligenti oameni care s-au gandit la asta ;).
Rezolvarea nu are cum sa fie fericita in situatii de genul asta. Singura rezolvare e desfundarea wc-ului care spre linistea ta nu a fost infundat de tine ;).

femeiadeservici said...

pe ce te bazezi cand crezi asta?:P " spre linistea ta nu a fost infundat de tine"

Porcusorul Radioactiv said...

Scoti capul pe usa, ceri un umeras flexibil si incepi sa scobesti profunzimile maro.

femeiadeservici said...

da...si asa ai si voma si cacat toata baia

IrefutabiluL said...

ca de obicei, rahatul afecteaza ratiunea, fie ca e afara sau inauntru
cea mai buna solutie: gasesti ceva metalic prin baie, futi una in wc, se sparge, se umple baia de moloz si spui ca s-a intamplat necazul inainte sa apuci sa tragi apa :))

plm, decat sa-l lasi asa...naspa moment

Catalin said...

Nasol de tot! Eu sunt unul din acei "cunoscatorii fideli" pentru ca am un WC cu personalitate puternica si cand ti-e lumea mai draga atunci dumnealui intra in greva! De aceea pusa intr-un loc ascuns in spatele WC-ului este o sarma de obicei otelita cu care sa ma ajut la nevoie, dar pentru asta trebuie sa ai mult sange rece!
Mai naspa cu musafirii, ca ei nu cunosc toanele vasului de toaleta si nici "sarma de salvare" si de cele mai multe ori nu au nici suficient sange rece pentru a derula operatiunea!
Asta e, noi sa fim sanatosi!

femeiadeservici said...

are sarma el ma...:)))
sunt curioasa daca doar una sau sunt pe grosimi:))

IrefutabiluL said...

daca e patit omu', ce sa-i faci..decat sa bage mana dupa handel, mai bine cu sarma...ma gandesc acum cat rezista la rugina, ca rahatul e al dracu de abraziv :)))

AcidTraveller said...

crede-ma, e mult mai desirabila situatia in care te trezesti cu un WC infundat de cacat decat cu un WC infundat...cu dezodorizantele alea de plastic atarnate pe marginea buzii!

femeiadeservici said...

daaaa....am vazut la cineva ca avea atarnate vreo 7,8 frateee...diverse arome, marimi culori.beeeeaaaa- sa cada toate in propria "minune" sa te tii