BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

18 December 2009

Din femeia de servici' in femeia fara servici' peste noapte

O data cu primii fulgi de nea( azi sunt poeta),s-a sfarsit si cariera mea mirifica plina de "succesuri" in vanzari.Geobles pe neasteptate, m-am culcat angajata si m-am trezit somera:)eu si Geoana:)Da nu stiu cum si de ce nu sunt crizata, nervoasa si iritata cum ar fi trebuit.Nu am bocit ca nu mai am job, nu am luat calmante, nu mi-am taiat nici o vena, ba din contra ma simt mai bine.Eu oricum sunt puturoasa si nu vreau sa schimb asta,o sa urmeze o perioada care o sa ma bucure mult cand trezirea de dimineata va fi prelungita pana in pranz.O sa pun mana frumos si o sa termin de citit cartea inceputa acum 6 luni, spre disperarea prietenei mele harpiste care mi-a imprumutat-o, o sa vad toata lista de filme recomandate de prieteni, cate 3, 4 pe zi, o sa fac placinte cu foi de casa ca am timp sa las drojdia la dospit.O sa am timp cacalau sa fac hand-made-urile pentru targ de martisor, nu o sa mai injur in trafic la volan, o sa circul cu metroul mai mult si o sa le zambesc oamenilor frumosi.Asta e, ma imbrac mai gros si abia astept sa port fularul meu imens si colorat, pe care l-am ignorat de cand aveam masina.O sa ma ierte, stiu si o sa se bucure cand o sa il scot din nou in lume.Gata cu "prostitutia", o sa fac numai ce imi place sa fac, fara sa imi mai fie teama de consecinte.Daca nici femeie de servici' nu se mai cauta...atunci ce sa mai zic.

9 comentarii:

AcidTraveller said...

bai cred ca iarna asta a venit cu multe demisii si disponibilizari in randul prietenilor mei si iata acu, si in familie. Soro, pe de o parte, imi pare rau, pe de alta...imi pare bine ca ai TIMP de sufletul tau. Sa ne vedem la anu' cu proiecte noi!

Porcusorul Radioactiv said...

Nu stiu ce sa zic, imi pare rau ca s-a intamplat chiar acuma...capitalisti fara inima 9 de parca ar exista capitalisti cu inima).
Sper ca o sa poti sa-ti iei viata in propriile maini si sa nu mai patesti ca in Povestile mele Corporatiste niciodata

femeiadeservici said...

o sa imi iau viata in propriile maini si sub maini si intre picioare, si sub picioare :)

Dana said...

hop si eu...daca esti libera poate ne vizitezi :-D ca altfel vad ca nu ne mai calca nimeni pragul casei :(
noi sa fim sanatosi!

Buha Neagra said...

Daca nu ai apucat inca, citeste
http://www.nemira.ro/bonton/ghidul-lenesului-mic-tratat-pentru-lenesi-rafinati--823
Cred ca o sa te regasesti in multe locuri si o sa-ti tihneasca.

femeiadeservici said...

multam buha- e stiuta:)

Simion Cristian said...

De ce o sa zambesti doar oamenilor frumosi??? La mine o sa te strambi?

femeiadeservici said...

beeeeiii era vorba di frumusetea interioaraaaaa:P offf

Andrada said...

Si mie mi s-a intamplat chestiunea asta vara trecuta, mai exact in iulie. Si am staaaat asa pe bara in dolce far'niente (excluzand ceva proiecte personale extrem de prost platitoare) pana acu o luna.

Mah, da' bine a fost. M-am plimbat prin tari straine, am dormit de n-am avut aer, mi-am gasit si iubit, supertare.

Acuma-s back pe frontu muncii, si nu e rau deloc. Odihnita sunt, relaxata sunt, somera stiu cum e sa fii deci nu ma mai sperie nimic. Momentan...