BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

20 July 2009

Gust si miros de trecut

Imi place sa mananc.Pentru mine a manca nu e sinonim cu a supravietui iar"mananca pentru a trai nu trai pentru a manca" e un citat cu care ma razboiesc de mai multa vreme.
Iubesc culorile mancarii,cu cat se disting mai mult de 3,papilele mele gustative o iau razna.
Ma comport ca o femeie vesnic insarcinata,care are pofte de ori ce fel si oricand.
Zilele trecute credeam ca "nasc" daca nu manac o placinta cu branza si stafide.Simt si acum aburul si fierbinteala ei,caci nu am rezistat sa se raceasca si nu am ezitat si mi-am facut una.E un intreg ritual mistic cand adaug lamaie rasa pe care o tin in mana cateva secunde,o miros ma gandesc daca sa o pun pe toata sau nu.O colorez cu zahar pudra ca si cum as adauga pe o panza ultimile detalii inainte de expozitie.
Ceea ce poate fi un atuu pentru mine e ca in afara de placerea de a manca e si placerea de a gati.Nu inteleg de ce se vaita feministele ca stau la cratita toata ziua,pentru mine e un "chin"placut, cu atat mai mult daca stiu ca vor veni prieteni la degustat.E placerea si mai mare daca impart din "aburi" si cu ei(asta probabil se trage din 4 ani de camin).
Mananc iute,dulce,cu mult usturoi,picant,dulce acrisor,fierbinte,oricum,si orice,dar mai ales culoare si miros sa aiba.
Imi aduc deseori aminte de etape din viata mea cand simt un miros de o anume mancare.
Asociez porumbul copt,mirosul de lapte ars, cu vacanta de vara la tara.
Stiu ca oricand voi desface un plic de zahar vanilat,imi voi aminti de bunica mea care ma certa si se supara mereu cand ii furam de prin sertare "vanela"cu greu cumparata atunci.
Nu am nici o restrictie mentala legata de vreun aliment.
Asi manca iarba verde proaspat taiata,atat de puternic e mirosul.

17 July 2009

Girls don't ever fart

Stiu ce credeti voi, cum ca noi suntem niste constipate si de aceea ne cresc si tate din cauza ca oprim gazele mai sus..
Stiu ca va place sa credeti ca emanam esente pure si prin gaura curului.

14 July 2009

11 lucruri

Ma enerveaza cand aud lumea din jurul meu sfatuitoare in ale maritisului.Ca e bine,ca e altfel,ca asa tebuie.punct.nu.nu suport din start sa fiu "in randu' lumii" cu orice,cu atat mai mult cu maritisu' cand eu stiu ca e o stare de fapt impusa de stat si regulile lui,ca sa crestem natalitatea sa sporim creditele si armata tarii.Nu vreau sa ma convinga nimeni ca "vine o vreme cand..." vremea aia nu a venit si cred ca nu va veni curand peste mine.Nu e vorba de copilarit mai mult,nu e vorba de sechele din copilarie, eu cred doar ca se cam sfarseste tot ce e frumos,si uneori desi sinistru stiu,o sa sariti cu totii, uneori e asa..ca sfarsitu' vietii.De accea mi-am facut o lista cu ce mai am de facut pana sa mor,sau pana sa ma marit.

11 lucruri pe care vreau sa le fac inainte sa crap sau sa ma ia vreunu':
sa imi iau motor
sa imi fac rasta
sa fac turu' "lumii" cu rucsacu' in spate(fara sa iert China,Japonia,India,ceva Africa)
sa scriu o carte
sa joc intr-o piesa de teatru
sa fac un copi,doi,trei(pot sa ii fac si fara sa fiu maritata)
sa am "the job"
sa ii aud pe Abba cantand live
sa sar cu parasuta
sa am o casa mica pe pamant cu o terasa minuscula unde sa nu fac nimic
sa fac sex cu mai mult de 3 barbati intr-o zi(aici intervine fantezia mea erotica pe un yaht cu multa lume care face sex cu oricine vrea,dar despre asta alta data...)
si nu vreau sa aud:"poti sa le faci pe toate astea si maritata" nu vreau sa le fac maritata daaaa

13 July 2009

Ma daruiesc forevar var ar

Am paru' rosu ca focu..
Cand nu ma uit incrucisat se intrezaresc niste ochi deosebiti de culoarea rahatului de dimineata.
Sunt o fire romantica dupa cum ti-ai dat seama deaja din cele scrise mai sus,si deaceea deseori fac sex suPT clar de luna ,cand vin baietii din sat si nu le mai pot rezista.
Imi plac filmele porno si nu inteleg de ce personajele principale nu se marita la sfarsit...degeaba ma uit cu sufletu' la gura pana la final.
Imi place cultura si de aceea deseori ma uit la culturism cand vin niste baieti unsi cu ulei pe corp,si imi cer sa fiu a lor cultural vorbind.

Am aflat ca iti e greu singur si ca vrei o mangaiere si o imbratisare de la o fata sensibila ca mine, da pentru asta trebuie sa te lupti cu zmeul cu 3 capete si daca scapi, va vini si fratele lu' greuceanu de care nu s-a scris in poveste ca era un retard da cu muschi si ar fi facut literatura de ras, si daca scapi si de asta...te lupti si cu pestele meu...
ca eu am ..un....peste...
da...un peste....
auriu, de 2 ani si astept sa ma intrebe seara de seara treaba cu dorintele..... da el nimic...o fi timid ca tine....
aaa ce sa mai zic despre mine...imi place culoarea roz trandafiru, bluzu' ,telenovelele si crosetatu'.
Daca crezi ca io corespund si ca iti bate tare inima cand citesti ce am scris cu lacrimi in ochi ca nu am si io pe nimenea sa imi zica poezii, ia-ma
sunt a ta forevar var ar

08 July 2009

Episodu'6(Pour le connaisseur)


Scaun. Punct .Cum va suna? Mie imi suna a piesa de mobilier si atat. Oi fi eu nebuna? Pe voi va duce cu gandul la vreo “rusinica”? off. Ma intreb cine o fi pornit-o in istorie cu treaba asta?Am facut eu mici cercetari rudimentare si stiu de romani cu toalete lor,ce si cum a fost la greci,eu zic strict de piesa de mobilier:scaun.
Legat tot de “fotoliu” imi amintesc doua intamplari prin care a trecut strabunica mea acum multi ani,saraca femeie simpla de la tara,sincera si se pare mult mai inteleapta decat doctorul care i-a adresat intr-o zi intrebarea :”povestiti-mi despre scaunul dumneavoastra”. Era prima vizita la un doctor de oras,emancipat,trecut prin scoli inalte si care nu s-ar fi cuvenit el sa zica mai pe intelesul bietei femei de 90 de ani. Asa ca buni a mea a inceput povestea,mandra si fericita ca cineva este cu adevart interesat de casa si sentimentele ei.
“pai am unu mititel cu trei picioare facut de Niculai la atelier,bietu ce s-a mai chinuit cu el ca nu statea drept,da iaca io il tiu ca mi-i drag ; si mai am vreo 3 mai mari ,da alea-s vechi si intr-o zi o sa le dau pe foc ca nici nu se mai tin ele asa bine”. Femeia ar mai fi continuat daca doctorul nu s-ar fi plictisit de istorisire din start.
Ei da vedeti unde poate ajunge jena asta gratuita in a nu vorbi despre cacat direct, ci ori la persoana a3a(vai catamai respectu’ii purtam) ori deghizandu-l( ca e doar un pui de vip,, si nu trebuie descoperit cu una cu doua).
De pe la rude mai stiu si ca aceeasi buni a mai trecut printr-o intamplare acum vesela , dar imi imaginez cum a fost pentru ei intr-o zi de vara cand pentru prima data trebuia sa inopteze femeia la oras,in vizita fiind, ca vorba aia nu trebuia trecut cu vederea faptu’ ca nepotii ei isi luase bunatate de apartament nou nout la oras,chiar primu bloc cum intri in oras,mama mama ce frumusete la etajul unu.Asa ca se pomeni biata femeie seara tarziu ca ii vine vremea “facerii”si nu facu acest lucru niciodata in casa de om”valeu momucuta da pai amu asa di parajinita nu-s sa nu ma poci caca afara,da pai cum sa fac in casa si sa dormim si noi aici”.Degeaba au incercat sa explice bietei femei ca acum asa is vremurile si toata lumea de la bloc face in casa, ca au sfarsit prin a o cobori pe bunica din bloc si a o duce pe campul din spatele lui, sa isi faca nevoile.
Pana si cuvantul “nevoi”ma duce cu gandul la cat de mult ni-l dorim si ce “nevoie” avem de el zilnic.

07 July 2009

04 July 2009

TARA CURULUI RASARE

De ce as pleca din tara curului si nu m-as uita inapoi cu tristete:

- pentru ca taximetristii nu te-ar lua niciodata 100 de m, tarziu in noapte,tanara domnita, decat daca nu le platesti de 32 de ori mai mult pe cursa;
-pentru ca vanzatoarelor le e greu sa iti zambeasca natural decat daca e sefu'in spatele lor,si atunci numa' natural nu se cheama;
-pentru ca locuim ca niste soareci in cutii de chibrituri numite blocuri;
-pentru ca oameni se bucura de necazul altuia si nu ti-ar indinde o mana de ajutor decat daca ar avea un castig;
-pentru ca vreau sa calc si sa dorm pe iarba in parc...;
-pentru ca m-am saturat de claxoane cand sunt cu bicicleta in trafic"da-te fa mai incolo ca te calc";
-pentru ca toti sunt stresati,si cred ca au cele mai mari probleme;
-pentru ca unii angajatori cred ca sunt cel putin Dzeu;
-pentru ca predomina chiciul si miroase a pisat pe strazi;
-pentru ca Simona senzual apare mai des la tv decat Maestrul Dinica;
-pentru ca Vama Veche a fost"salvata";

si mai sunt dar imi e lene.Ies cu bicla,sfidez sistemu' :))

01 July 2009

Episodu'5(Pour le connaisseur)


COPROCULTURA(scrie la carte nu am zis eu) -este o metoda de lucru utilizata in laboratoarele de microbiologie clinica in scopul cultivarii( va dati seama unii incearca sa cultive si sa sporeasca rahatul,mie a cultiva ma duce cu gandul la niste ogoare pline ochi care udate din plin fac niste roade...) si identificarii agentilor patogeni existenti in intestinul omului. Prelevarea probelor se face: cele mai multe izolari se obtin din scaunul proaspat emis spontan. Atat am recitit fraza asta ...si am reflectat ,,la ce dracu s-or fi gandit aia cand au scris cuvantul asta :spontan. Parca si aud”cercetatorii englezi”niste spirituali de fel au zis ca sunt spontani daca scriu asta despre coprocultura. Sa ne infratim atunci, sa ne luam de mana si sa fim spontani in cor. Aaaa nu mai suntem spontani atunci? Bine fie...atunci bagati niste perji si lapte gros in voi si vedeti cata spontaneitate va apuca brusc. Puneti frumusel mana pe telefon ( in caz ca apucati asta sunteti norocosi) si da-ti telefon la un curier sa vina repede sa va poata livra “magia”catre laborator,asta deoarece un rand mai jos in treburile astea stiintifice scrie si ca trebuie livrat”pachetul” in maximul 4 ore.Rugati-va sa prinda numai verde la semafor si cu dumnezeu inainte poate iese bine. Stau si ma intreb ce ar trebuie scris pe un astfel microbus,ce altceva decat adevaru’,”curier de cacat”, suna a anti reclama? Ei as...omu chiar transporta fecale....pe bune,de aici rezulta ca.... si cacatu are si el dreptu’ lui sa fie transportat si sa aiba sofer si mai rezulta ceva ...sa spui si sa scrii adevarul despre ce anume transporti e parte din lege, asa ca dragilor nu vreti sa faceti inchisoare necomunicand organului adevarul gol golut. Cel mai corect ar fi sa ne punem toti stikere in geam daca e de transportat vreo placinta iesita proaspata din bazin,gen :”ma taie o cacare,nu sta in drum” sau “atentie am vanturi” astea pot revolutiona si inlocui cu succes cretinismele gen“baby la bord” .