BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

17 March 2010

Codul muncii:art 2345, litera z:Stersul bebelusului la fund


Imi plac copiii frumosi.Aia care iti zambesc si fac tampenii.In rest...inca nu am instinctul ala de care vorbeste mama" ca ar fi cazu', ca am o varsta...sa vie".
Iar cand o fi sa ma imprietenesc mai bine cu barza, sunt sigura ca de caca la cur nu o sa ma ocup eu.Stiu stiu, parca si aud comentariile"cum tu? care toata ziua despre asta vorbesti", sau " ca mama o sa uiti de toate tra la la".Nu cred punct si de la capat.
Trebuie sa fii facut, sau facuta sa stergi la cur copii.Ar trebui sa se reglementeze si in codul muncii si nu asa oricum, sa se dea si sporuri grele pentru asta.
Am fost baby sitter cateva ore ptr un bebe de un an al prietenei mele.M-a mancat in cur sa ma ofer, ce putea rau sa se intample, ma joc, ii dau ceva sa manance, ma pricep.Nu m-am gandit insa ca lu' tovarasu' bebe ii va veni si timpul sa elimine chestii.Si din pacate pentru mine, timpul ala veni peste mine.Nu am putut sa trec peste miros si am deschis geamul, imbarbatandu-ma in gand ca o sa se evapore daca stau asa cateva minute si incerc marea schimbare dupa aia.Trecu ceva minute si cu fruntea plina de sudoare am purces la apropierea de inamic, luarea prin surprindere, imobilizare si in cele din urma atac.Cand sa pun mana pe "arma" a se citi pampers...bunatate de inima era sa imi cedeze si am zis ca tin prea mult la mine si...stimabililor, am cedat in fata inamiculul, m-am predat....Stiu sunt o lasa, dar va zic eu ceva necurat era la mijloc clar.Copilul sigur mancase bombe atomice, inghitise sigur substante interzise dintr-un laborator secret al rusilor, nu avea cum sa puta asa rau altfel.Finalul actinii militaresti? Am sunat proprietara de bebe de urgenta sa ii zic ca progenitura e bine,rade, dar niste omuleti mici cu par pe nas au invadat-o si i-au facut o vraja sigur de miroase asa de rau sa vina de urgenta sa ia copilu' sau sa ma duc eu la ea cu coletul plin, nedesfacut.
Nu vreau sa inteleg de unde atata putere pe unii sa infrunte zi de zi atatia "inamici", teroristi nu alta, prezenti in casa lor.Basca trebuie sa faci asta pana pe la 3,4 ani cica...
Nu e rau sau scarbos sa vorbim despre fecale,dar vine un timp...cand niste creaturi minuscule trebuiesc schimbate(si nu de caracter ca tare bine ar fi fost)... din ce ies din ele....te fac sa nu mai fii asa sigur pe tine si sa fugi sa nu et mai uiti indarat.Sa tot fugi. Fugi.

5 comentarii:

Porcusorul Radioactiv said...

Numa pana la 2 ani tre sa faci sportul asta. Si te inveti foarte repede cand iti dai seama ca N-ARE CINE ALTCINEVA. O masca de gaze poate ajuta :P

femeiadeservici said...

cum n-are cine? si ta-su'?

Porcusorul Radioactiv said...

Haha. Yeah, right.
Asta in termeni psihologici se numeste faza de negare

AcidTraveller said...

ta-su' e fie la munca, sa castige banii de pampers, fie la birt sa se imbarbateze pentru cand ajunge acasa, fie la amanta, unde doarme bine, satisfacut si fara galagie...:)

Eu l-am anuntat pe al meu ca ...atunci cand se va intampla, el va avea grija de el pan' la 3 ani, apoi il preiau eu.:P

femeiadeservici said...

@porcusor- bine ca esti tu destept:P si psiholog pe deasupra
@acid-vin la Tm in vreo 2 sapt, te scot la un cico, sa imi zici tu cum e cu amantaria:))