BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

28 April 2010

Cirese de mai

Zilele trecute am fost la o nunta.Petrecerile tip nunta la romani, ma umplu de bube,dar fiind la prieteni dragi mi-au trecut repede.Cum rochiile incorsetate cu sclipici, tatele iesite in afara rochiei si tocurile ce te fac sa pari mimoza, nu sunt pentru mine, mi-a fost ceva mai greu sa ma hotarasc, sifonierul meu scaldandu-se in haine sport.Asa se face ca am plecat de acasa in cea mai scurta rochie posibila, tapetata cu cirese pe ea, cu cel mai rosu dres din lume, garnisit cu cei mai verzi pantofi comozi.Mi-am trantit si o pereche de cercei cirese de mai, cum le-am numit eu si am purces catre adunare.Fiindca cu bicicleta totusi nu ma puteam duce, cu masina nu se cuvenea din pricina de "ceai" baut in timpul petrecerii, am ales metroul.
Nu m-a interesat niciodata lumea din jur, de pe la garduri, insa acum m-am simtit foarte ciudat cand privirile oamenilor nu se dezlipeau de pe mine.Prea putin imi pasa daca erau priviri de admiratie sau de uimire,cert e ca la romani uitatura asta lunga de vitel, ma incomodeaza.Am ripostat la cativa cu un zambet,dar uimirea le-a fost si mai mare si am renuntat.Nu am vazut popor mai incomod si bagacios.Si nu, nu erau batrani fosti comunisti care nu stiu sa se imbrace decat in negru si gri, nu erau tineri, de la care am pretentia ca vor fi viitorii batranei draguti cu flori la camasa si palarii vesele.De ce ne sperie pe noi ca natie diferentele, nu esti la fel ca mine, nasol, la zid, " sa te jupuim si sa te facem drapel".

6 comentarii:

drstoica said...

Nu vedem si noi poze de la nunta? Poate ca ne plac ciresele de mai. :)

femeiadeservici said...

is cam amare de fel:P

AcidTraveller said...

daaa chiar! poze cu ciresele pe model! lasa soro, ca stim noi ca nu ai suferit chiar atat de tare...de fapt cred ca ar tb sa fii mandra ca esti altfel! capu sus, cireasa rosie si burta plina!

drstoica said...

@AcidTraveller: Da-mi voie la o rectificare, monser! Care schimba, dar nu modifica nimic. :) "Capu' sus, cireasa rosie si burta goala!" Ia, femeie, sa vedem burta! :))

Andrada said...

Hei, tocmai vin de la reuniunea de liceu de 10 ani. Unde am fost intrebata in repetate randuri ,,de ce am venit in pantalonii de pijama". Precizez ca imi iubesc pantalonii inflorati, de vara, dintr-un material superbissim.
Ah, da, si eram singura in balerini. Balerini, nu bocanci, subliniez. Rosii. Asortati cu bratara din bilute de lemn!

Asa, si?

femeiadeservici said...

noi sa fim sanatoase andrada, si cele mai misto ever:)