BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

12 June 2010

Claptomania

Marilor artisti, geniilor li se poate ierta totul.Eu asa cred, ca sa lasi ceva lumii, trebuie sa inclini balanta cu ceva negativ.
Mi s-a zburlit chelea cand a aparut pe scena aseara.Concertul a fost clar, cuminte,de calitate.Nu insa spectaculos, cum ma asteptam.A fost mai mult un concert Steve Winwood.M-a amarat putin comercialitatea prestatiei,nu tu un buna seara, prezentarea bandului,la revedere, facut parca pentru ca asa scria in contract si gata.Nu zic de domnita din deschidere care a prezentat ea pe "marele nostru artist" si bucuroasa ca isi face debutul in lumea "soubizului", careia nu i-am vazut utilitatea.Cine sunt eu critic muzical? Nu, doar ca chelea zburlita de la inceput nu a tinut cat tot spectacolul cum imi doream.






3 comentarii:

Anonymous said...

toate care nu purtatisutiene pentru ca "nu le suferiti"sunteti niste curve,care vreti sa aprindeti barbatii ,insurati si ne-nsurati,sa fiti si voi...."sexi",draga...o femeie decenta poarta indiferent,daca nu vrea sa atraga atentia asupra ei,da de...noi astea care purtam suntem niste innapoiate,dom'le,ce sa mai...Maine -poimaine o sa umblati si-n curu gol,curve ordinare,care va aratati tatele la toti pe la mare,CURVE SUB ACOPERIRE!

Anonymous said...

sunteti niste curve de 2 lei,care vreti NUMAI sa aratati ce tate aveti voi,sa se aprinda barbatii dupa voi,e plin litoralul de curve ca voi,mi-e scarba!Noi astea care purtam sutiene,"innapoiatele "de noi,ce,ne punem cu voi?Nu,acum e invers,esti ciudat daca nu esti cat mai dezbracat...pan la urma o sa umblati in curu'gol,ca sincer,nu vad NICI O DIFERENTA intre a-ti arata sanii sau fundul ,totuna e...curve de 2 bani!

femeiadeservici said...

ma bucur ca ati trecut pe la mine in vizita pe blog:)Multumesc