BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

06 August 2010

Episodu'9(Pour le connaisseur) -CERC RESTRANS

Ce ciudati suntem noi adultii.Cat suntem mici, foarte mici, dam drumul la teava cu fecale pe noi intr-un mare zambet spre disperarea celor din jur care trebuie sa o ia de la capat cu schimbatul iar si iar la infinit.Cu ochii umezi de placere ne uitam la fata ingrozita a oamenilor mari si nu pricepem de ce atata agitatie in jurul nostru, cand ar trebui sa fie bucurie,"uite mami ce am reusit sa fac si singur, fara ajutorul tau".Cu totii am trecut cred prin etapa gustarii delicatesei din chiloti asteptand acum, adulti fiind, marele pot la loto. Faceam oricand, oriunde, mai ales cand nu era momentul, agitam pe toata lumea din preajma noastra pentru doi stropi timizi.Acum e invers, gonim orice urma de vietate care ne-ar putea nu vedea, ci auzi, ne taram corpul intr-un loc cand mai indepartat, ferit de soare si lumina(asta mi-a placut cum suna nu are legatura), fara sa mai creem atata valva printre noi cum am reusit singuri sa ducem la bun sfarsit resturile alimentare tocate marunt.
Am sa trec peste cateva etape care mi se par amuzante de cand ni se zareste noua parul pubian pana la batranete.Incet, incet ne stricam si devenim plictisitori, nu ne mai laudam cu ce am facut in pantaloni sau sub rochita.Primele intalniri timide, o aduci pe zana acasa, dar cum sa faci ca te taie o cacare rau si nu ai decat o garsoniera? Se va auzi si domnita nu va mai pica pe spate, poate doar de la miros, ca ea vorba aia nu se caca, ca doar e o domnita.Sa dai drumul la apa tare? - o sa zica ca esti risipitor si nu tii la planeta; sa tusesti cat te tin plamanii?- hmm, e bolnav si nu va vrea vreo boala.Scapare nu ai si vei vedea daca te iubeste pentru sufletul tau mare.
Buun.. ai luat-o de nevasta, v-ati mai relaxat si vrei sa te duci ca omul sa urinezi?(mi-a venit sa pun ca si studiu de caz un barbat,poate pentru ca sunt mai misto de cat noi, dar vice versa este clar valabila).
Grabit fiind spre buda si cu gandul la meci lasi pentru prima data usa deschisa sa auzi si comentariile de la televizor.Stupoare.Nu o mai iubesti ca in prima zi. S-a futut si meciul si tot.Trebuie sa linistesti domnita cu nenorocirea ce s-a abatut asupra voastra, cum ai distrus tu frumoasa relatie, urinand cu usa deschisa.Nu ti-a pasat o clipa de sentimentele ei sincere ai adanci.
De ce doamnelor sau domnilor atata mirare? cand va scapati pe voi voit sau nu va pasa ca are cine elimina excrementele de pe voi, nu era un capat de lume(cliseu, pus la fenta).
Cercul se inchide la batranete cand va trebui sa retraim copilaria cu fecalele ei cu tot, peste noi cu marsavie si fara a fi anuntate.Ajungem in acelasi loc al neputintei si ne va fi iarasi permis sa lasam frau liber nevoilor.Ceva nu se leaga in mintea mea, sa fie oare ceva miros de ipocrizie?

2 comentarii:

Marius said...

:-))))))).
Recunosc, mi-a placut episodul, tare mai spui adevarul, subiectul asta e greu de intalnit pe undeva, nimeni nu vrea sa vorbeasca despre el, toti fug.... :-). Dar este amuzant si practic. Practic, pentru ca toti facem asta dar suntem asa de delicati.....imi vine sa rad. Mi-am amintit de un banc spus de tata acum vreo 25 de ani, eram mic, mic dar l-am retinut si m-a 'marcat'. Cica ies 5 betivi dintr-un bar, foarte ametiti si vor sa-si ia la revedere si sa plece, unul dintre ei, ba, parca eram 5, ia uite, unu', doi, trei, patru, unde e unul? (fara sa se numere si pe el). Asa e ba, zise altul, ia uite, numar si suntem patru (la fel, fara se se numere si pe el). Da ba, aveti dreptate, asa e. Hai sa ne cacam, zise altul. :-). Dupa asta, numara ei, 5 mormane (stiu, e scarbos). Da ba, zic ei. Ca oameni suntem 4, dar ca cacati suntem 5. :-))))))))). E scarbos, dar e un adevar, suntem mai multi oameni 'naturali' decat ceea ce vrem sa inteleaga cei din jurul nostru.

femeiadeservici said...

multam domnule'