BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

01 October 2010

Aenuizivelet anamor arebil

M-a prins revolutia cand abia descopeream cum e cu socoteala si cititul.Am facut zilele acelea o obsesie pentru cititul invers.Pentru ca ore intregi stateam atunci in casa si priveam la ce scria pe ecranul televizorului "televiziunea romana libera"- aenuizivelet anamor arebil" sau "revolutie " eitulover incepusem sa citesc invers tot e prindeam de la titlul din ziar pana la denumirea magazinelor.Imi pare rau ca nu m-am experimentat cu trecerea anilor in cititoare pe dos.Dar sunt cateva denumiri pe care oricand la aud eu el zic invers.De drag.
Cum de drag ascult si James Last si mereu imi aminteste de Telecinemateca sau genericul de la "Tezaur folcloric"- ruazet cirolof a lui Farcas.



11 comentarii:

iubiresicacat said...

votez pentru cinemateca am studiat mult pana am aflat cine canta :D

femeiadeservici said...

fan adevarat

Ramses III said...

ELE FAC CAFELE!
ERA NUDA LA DUNARE
ERA O TIPA RAPITOARE
AI RAMAS ACASA, MARIA?
MARIA BEA, CA E BAIRAM
ELE NE SEDUC CU DESENELE
ROMANII-S ASI IN AMOR
ICRE, PUI, CIUPERCI
ACRU TIP E PITURCA
ERA SA POZEZ O PASARE
SA NU IEI UN AS

STUPEFIANTELE (in codul Morze se citesc la fel si invers :) ( ..._.._._ _...._...._ _._.._... )

a ta
GETA HUSASU, HATEG

femeiadeservici said...

vrei sa fii mentorul meu?:))

Cristi said...

epurasul usa rupe

Cristi said...

votez pentru james last desi muzica din tezaur folcloric ma rascoleste de-a dreptul, parca imi si amintesc ca era luni seara dupa romanul foileton

Anonymous said...

comunistilor!

Ramses III said...

OK..ce trebuie sa fac?

femeiadeservici said...

e complicat,intai tre' sa te dai de 3 ori peste cap ca si Greuceanu' sa fiu sigura ca ai stofa de mentor, nu esti asa un parvenit, apoi tre' sa scuipi foc in timp ce canti ceva fin, nu stiu vedem, tre'sa ai o pata din nastere in forma de mentor(cum nu stii ce forma are mentorul?)primu' pas sa vad cu adevarat ca "STUPEFIANTELE (in codul Morze se citesc la fel si invers :) ( ..._.._._ _...._...._ _._.._... )" nu sunt copy-paste-uite

perdue parmi les ch'tis said...

Doamne,m-ai facut sa zambesc pt ca mi-ai amintit ca faceam acelasi lucru; eu ma uitam mult pe sarbi la desene si facusem o fixatie pt "tartani film" cu litere slave, bieneinteles sau pt "mlif laires". Super tare, merci!

femeiadeservici said...

cand facem un club al pierdutilor in timp? :) merci