BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

26 October 2010

Capace wc alese pentru doamne fine aveeeem!!!

Obsesia mea despre tot ce tine de fecale, a adunat de-a lungul timpului intr-un folder, da ea, obsesia nu eu, cateva modele de capace folosite pentru a masca urinari celebre sau nu.Le-am pus pe categorii(ma urasc acum caci mi-a venit in minte un cuvant pe care il detest nu stiu de ce, asta e alta poveste despre cuvintele pe care le detest eu, "caprarii" el e cuvantu') iar mai jos enumar cateva, asa de marti seara la o cana de ceai fierbinte cu scortisoara.Ce poate fi mai bun? Wc-uri si ceai..ce zi minunata am.

Capac pentru tine care esti artist inchipuit,ai fular si bei ceai la MTR ca e de "bonton", tre' sa vada si fesele cat de artist esti nu?


Draga piti nu te supara ca astia de la "mol" nu au venit cu noutati in magazine, ia incearca la buda, ceva fin pentru tine.


Ca sa il faci sa inteleaga ca e al 2lea din viata ta si ca primul a fost doar asa o intamplare urata, poti pentru impresionare sa te arati credincioasa.


Stimabile popoare, restul decat Romania, tam tam inventie, ca sa nu zic mai mult sa par xenofoaba.

Mi s-a terminat ceaiul, ma duc sa reincarc, nu mai am chef de wc-uri si capace azi.

3 comentarii:

Träume von Rosen said...

ha, prima data mi-a fost lene sa citesc, cine vrea sa citeasca despre capace de toaleta pe blogul unei fete dragute? dar mi-a venit cheful si bravo, scrii bine. nu gasesc acum poza cu toaleta si hartia care prin anii 70-80 cred a fost o mare inovatie in lumea artei, adica veceu' a fost ridicat la rang de capodopera postmodernista. pe naiba.
pentru tine, eu ti-as alege o toaleta cu o bicicleta pe ea sa se asorteze cu blogu'
http://www.geekologie.com/2008/01/16/toilet-art.jpg
si ce-ai pus matale aci, e aperitiv de toaleta, chiar ca pentru romania, ca in lumea asta sunt veceuri de aur, de diamant, in forma de femeie, de vagin, de penis, de anus, de gura, de castravete, de fasole, cu blana, cu smirghel, cu sarbma ghimbata, cu electrosocuri...:) nu corectez, mi-e lene.

Träume von Rosen said...

pana la urma l-ai vazut pe vecinu' ala? s-a infiripat ceva?

femeiadeservici said...

lola- fata draguta? a scris la gazeta desper mine asa ceva? niste tampiti.
iar vecinu'....in curand pe micile ecrane:)