BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

14 October 2010

Vecinu' de la geam

Cred ca la blocul de peste drum, peste bulevard si peste parc, ala de abia se zaresc culorile perdelelor,da ala, ma urmareste un tip de la geamu' din bucatarie.Da, stiu sigur ca e un tip pentru ca tresar cand se uita pe fereastra.Nu il vad decat noaptea cand are lumina aprinsa si cand eu sunt trista.Ce ciudat ca apare doar cand eu nu stiu cine sunt.Acum 2 seri cand fumam pe la 1 noaptea cu genunchii stransi si ma gandeam cum sa nu ma opresc din fugit, a aparut si el la geam.Mi-a fost jena ca stateam in chiloti in fata lui si mi-am tras tricoul peste genunchi.Mi-am lasat privirea in jos si m-am gandit ca o sa creada ca sunt o curva care isi fumeaza tigara si o sa plece apoi,m-am gandit ca nu o sa se mai intalneasca cu mine.Hmm, daca din nimicuri deastea ne certam atunci nu are decat sa nu mai vina, eu nu renunt la stat in chiloti prin casa.Aseara m-am uitat la un film prost fara sa recunosc de la inceput ca nu o sa imi placa si ca iar o sa ma culc pe la 1.Inainte sa inchid lumina am ridicat privirea catre blocul de peste bulevad si mi-a spus noapte buna.Ma bucur ca nu ne-am certat dintr-un fleac chilotesc.

11 comentarii:

AcidTraveller said...

cat romantism in cotidian...
cat de complicat si totusi atat de simplu...

frumos

femeiadeservici said...

am tresarit cand am vazut ca am un comentariu nemoderat.am zis ca e vecinu' ..cand colo tu:P

Simion Cristian said...

Daca nu v-ati certat inseamna ca aveai chilotii curati! :))

femeiadeservici said...

Cristi- o iau ca si un complimenet:)

Stefan said...

eu sunt, iarta-ma pentru indiscretie...

femeiadeservici said...

Kaos, vecinu' meu nu s-ar descoperi asa banal:P

Anonymous said...

sunteti adorabila:) va trec in blogroll. cred ca sunteti tipa cea mai originala pe care o citesc pe bloage...si mie imi plac pantofii aia verzi, bicicletele si bufnitele cu lavanda si personalitati unice:)sunteti si muza.
vecinu' arata bine? e interesant? ca altfel nu vad rostul chilotilor...
sfat: incercati sa faceti dragoste( cu cineva, bineinteles0. vedeti daca pe urma se sinuc si apoi va mai ganditi daca ii mai dati o sansa. lolablau

Träume von Rosen said...

eu am fost mai sus si imi place blogu' asta! :) sunt chiar fericita de asta mica, de femeia de servici(uri)...'e noapte in madacascaaaar'.

femeiadeservici said...

dear Lola, multam ca pusasi si matura mea de femeie simpla de servici' pe langa minunatiile alea de la tine de pe blog.sa ne auzim de bine madame'

Buha Neagra said...

Cum sa va certati din nimic? Lui ii crescusera inimile cit franzela.

femeiadeservici said...

Buha- zici?