BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

14 September 2006

buzdureala

E clar..sunt condamnata la plictiseala....
Si ce bine ar fi daca plictiseala asta ar putea fi altfel definita,fiindca asa ma deprima e un nume predestinat tristetii.Asa ca io o sa ii zic altfel deacu, ma gandesc la o formula mai vesela,sa exprime bucuria,stralucirea.Mai tine-ti minte ca atunci cand eram copii inventam cuvinte si cantece fara logica pentru ceilalti? Ei eu inca ma joc....asa ca de-acum plictiseala mea se va numi "buzdureala",asa mi-a venit acum,nu inseamna nimic e un cuvant care exprima bucuria,pacea in lume nu?:)))
Eu mai propun ceva,sunt plina de propuneri bag de seama, -meseria mea propunereasa-, sa inventam cuvinte toti,nu sa ne dam intelectuali si cititi nu deaia,ci asa sa intelegem numai noi ce zicem, si ne putem face si alfabetu nostru(le uram pe maimute cand eram mica ca aveau 2 cate 2 alfabetu' lor si scriau biletele despre baieti da fiindca eu nu eram populara.....asa ca si asta e vreo sechelenita din copilariescovici sa am io frate limbaju meu).
Si daca vreau sa ma inteleaga cinevarescone, sa ceara explicatii sau sa consulte Dictionarul meu personeverel. Asa am avea fiecare cate o carte scrisa ,mama super tare, asa mi s-ar implini si mie visurolu de a parea culturoreasa.
Ar exista televiziuni unde ca sa intelegi limbajorosu ar trebuie sa platim o taxa,nu zic de posturi radio unde se vor tine prelegeri despre ce vrea muschiubetu prezentatorului....of o lume vesela va mai fi,si nu va curge lapteresti si mieregutu ci cuvinte noi,expresii impopotonate si gata cu buzdureala ....la munca fratilor avem cuvinte noi de adaugat in dictionar

2 comentarii:

Bunadimineatasoare said...

mai soro, da te-ai dat la scris, vad eu, nu gluma. si se pare , ca daca ai timp sa scrii, te plicti rau ...pe undeva la job sau...mi se pare mie. anyway, fain ca ti-ai dat drumu si la scris nu numa la "limbarnitza".:))
cris cea urata
TM
RO
Pamant

aspirina_saracului said...

ce dreacu' ai??