BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

17 November 2009

Amsterdam Erotic Live Show- viziune proprie

Uite ca isi facu cineva mila de o biata consumatoare de cuvinte... si ii da un covrig.
Asadar revin cu un episod din Amsterdam erotic show, primele episoade le gasiti la porcusor acasa.
Lumina rosie in toata sala.Aceeasi sala plina de fum inecacios, aceeasi scena marcata de pictura de acum invechita cu centauri.
Una dintre negrese s-a imbolnavit si desi a insistat sa isi faca numarul si in seara asta, conducerea a decis ca ar fi mult prea mult pentru clientii fideli ai localului, chiar daca numai drogati la origine, sa aiba parte de imagini hidoase cu o doamna proaspat operata la anus dupa ce a incercat sa isi introduca un blender in functiune.
Asadar locul uneia dintre participante a fost luat pe ultima suta de metri de un asiatic care vroia sa se impuna in industria porno si asa crezu ca se poate lansa.
Jumatate cat statura negresei aceasta trecu peste obiectii si intra pe scena.
Purta un costum facut numai din pene de paun, care cu greu ii astupa bucile imense si care nu o incomoda cand ii mai cadea o pana prost lipita.
Pe aceeasi muzica cunoscuta nota cu nota se ondula pe scena si se indrepta cu pasi marunti pe langa Yani asiaticul care era prins cu catuse si la maini si la picioare de o roata imensa cu tepi pe exterior, el fiind in interiorul ei gol si bine ancorat.
Publicul fidel statea relaxat si tragea cu patos din tigara.
Noii veniti se ridicau din scaun lungindu-si gaturile sa prinda mai bine momentul cu roata de care auzise.
Negresa opri imensa roata cu o franghie ce ajuta acest lucru.Incepu sa toarne pe Yeni grasime de porc din borcanele ce le avea pregatite.Turna fara mila si zampea cand asiaticului ii intra in ochi si nu mai vedea nimic.Acesta fu instiintat de grasimea ce va curge peste el in timpul show-ului si ca femeia e foarte excitata la mancare si il va devora repede si gata el va pleca in glorie.O parte din adevar insa lipsea.Negresa incepu in timp ce roata imensa se misca de colo colo, sa linga grasimea ce acoperea tot corpul omului iar cand fluiera scurt isi facu aparitia si buldogul infometat de cateva zile care nu a mai avut rabdare sa fie delicat si odata vazundu-si prada sfasie din grasime odata cu pulpele asiaticului care urla de ingrozea sala.Aplauze.Toata lumea chiar si cei de-ai casei erau uimiti de realitatea showlui si aplaudau in picioare.
In timp ce marsul triumfal ai Aidei lui Verdi era pe sfarsite,negresei i se scurgea grasimea amestecata cu sange pe fata si se lupta cot la cot cu Angel,buldogul sa isi satisfaca placerile culinare, caci de cele sexuale a jurat ca ii va ramane fidela partenerei ei de scena, aflata acum in recuperare.

6 comentarii:

iubiresicacat said...

à la Bruckner :D

femeiadeservici said...

no, ce moi. Est une aberration de penser que mon orgueil semble encore un peu comme il Grande :)
ooo la vache..

Dana said...

Daca mai aduci povesti din astea, scoase de te miri unde...pe cuvant ca nu mai citesc blogul tau :-P
Sau macar da si tu un warning ceva, la inceput de post...mi s-a intors stomacul pe dos (am citit ce-i drept pana la capat ca sa vad pana unde poate merge scarbosenia...)
Si e cu atat mai rau cu cat e imaginatie...Doamne femeiedeservici...revino-ti! :-|

Porcusorul Radioactiv said...

Bingooooo! Vad ca esti pe calea cea buna pe care am alunecat si eu de ceva vreme. Dar de ce untura si nu fecale? Te inmoi fata...devii cam soft, revino-ti :P

femeiadeservici said...

eram intr-o zi mai soft.... iertare celora ce le-am incalcat asteptarile :P

andrei said...

caca era prea comun...lasa ca ii mai bine cu untura
mi se pare original de scarbos :P