BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

04 June 2010

Discriminarea femeilor fara sutien

Nu as fi crezut vreodata ca voi fi subiectul unei sedinte intre 50 de persoane, eu nefiind prezenta, dar huiduita la nivel inalt..pentru ca ...stiti ea...nu poarta niciodata sutien.Colaborez de ceva vreme part time cu o firma,partial tot fara job sunt, dar asa cand si cand..in fine...dupa 6 luni de astfel de colaborare, domnitele ca doar despre ele este vorba s-au gandit sa-si anunte superiorii ca domnita de serviciu' vine fara sutien si clientii se uita la ea:)).
Acum nu va ganditi ca am ditami balcoanele sau ca bunul simt imi lipseste si ma afisez cu tricouri transparente, nu, nicidecum, aici e stupoarea.Am primit mustrarile de cuviinta si degeaba am incercat sa sustin teoria "nu conteaza cat de lung ai parul, important e cat si cum gandesti", ca nu a mers,sunt aratata cu destu' ca fiind aia rebela :).
Au fost intrebate despre mine si nu au zis ca nu ma descurc, ca sunt rea si injur sau ca ma pis din picioare...nu au zis :"frate aia trebuie pusa la zid, vine fara chestia aia hidoasa de strans la spate".
Nu vreau sa creez revolutie, nu m-am gandit vreodata ca nu am depasit inca anii in care oamenii pun pret pe lucruri atat de superficiale.
Nu vreau sa imi schimb obiceiurile meschine si diabolice de a spune nu sutienului inutil.
Asadar de va fi cazul ies si in strada si chem si toate domnitele fara sutien sa mi se alature, sa facem un partid si sa ne ridicam si tricourile spre oripilarea multimii si marirea nivelului de trai.

10 comentarii:

Dana said...

Foarte tare!!! Si? Pana la urma cum a ramas? Te-au dat afara de la 'fara job'? sau te mai cheama in continuare sa 'oripilezi' investigatele domnite si sa incanti stimatii domni clienti? :)

Bob said...

pai si ce fata? te-au data afara de la colaborare? fac pariu ca erau invidioase pe tineretea ta! :)

Porcusorul Radioactiv said...

Eu votez pentru femeile fara sutien. Intotdeauna am vazut acest accesoriu ca o chestie inutila, fara cazurile in care ai avea laptaria lui enache.

Data viitoare sa vii cu un tricou mulat si cu sfarcuri artificiale, sa vedem domnitele ce mai zic.

Nu te lasa, fi aspra.

femeiadeservici said...

a ramas...cum ca ar trebui sa gasim o solutie de comun acord....cum eu investitii inutile nu voi face, sper sa se obisnuiasca ei...

Adelle said...

Te sustin! Urasc sutienul, mai ales vara cand se incinge, nu respira. Iac. Si alea cu sarma sunt si mai "horror" :)
Nu imi vine a crede ce probleme au unii.

Flavius said...

servus...
niste rai si niste fameni, zau... chiar nu merita... ;)
toate cele bune!

femeiadeservici said...

adelle- uraa,am gasit sustinatori ptr partid,te declar vice:)
flavius-nu merita, nu merita, dar...uite ca exista...

zarzarea said...

Amin, Soro!!!!

Liviu said...

incearca sa ai tatuaj pe picior si sa mergi pe strada
punct
steluta : si fara sutien

femeiadeservici said...

hmmm Liviu....stii tu ceva si eu nu ma prind?