BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

26 July 2010

ACOLO, timpul sta pe loc

Am cunoscut un loc unde timpul trece usor in bataile valurilor.Un loc unde se intalnesc,imi permit sa citez pe unul dintre cei ce au trecut pe acolo: "un loc unde se regasesc suflete ratacite".Am ajuns din inamplare ACOLO si atat de usor mi-a fost sa nu mai plec, pe cat de greu imi este acum sa scriu despre asta.Marea imi da tot timpul stari ciudate, imi pune intrebari la care nu stiu sa raspund si ma face sa ma gandesc la timpul in care nu o voi vedea.Si nu sunt o iubitoare de apa, o urasc chiar, nu stiu sa inot si nu vreau sa invat.Cand zic mare ma gandesc la un intreg intre soare-nisip- emotie-miros si auz.
ACOLO, toate aceste simturi sunt lasate libere, nu te intreaba nimeni de ce esti altfel sau cat ai de gand sa stai, timpul e lasat sa se scurga in voie.
Acum din nou in Bucurestiul aglomerat unde timpul trece repede intre cele 2 semafoare si cozile din hypermarketuri,acum, nu fac decat sa socotesc cate zile mai sunt pana sa ma reintorc in ACEL loc.

14 July 2010

Avizat si stampilat

Si fiindca fara job e tare bine, mi-am dat azi si concediu.Eu l-am scris,l-am semnat cuviincios si via Vama Veche cat m-o tine ea.

12 July 2010

Casa de ..cacat?

Am aflat zilele astea ca e la moda expresia "casa de cacat" folosita in acelasi context ca si stereotipul "casa de piatra".Nu am fost eu cea careia sa i se ureze cu toata inima asta, insa am avut un soc cand am auzit.M-am gandit ca e asa...intre prieteni si uite domnule si pe altii cu pasiuni fecalistice, dar nu, oameni trecuti prin viata urau celor cu pricina "sa aveti parte de casa de cacat".Nu am rabdat si am intrebat de unde si pana unde? Am inteles ca e vorba din batrani si asta,(ce pervesi domnule)si ca se ureaza asa ca nu cumva sa se bage cineva in casnicia ta, sa ai parte de casa doar tu...cacaturi deastea,zic.Uite domnule, ca e bun la ceva, cand eu va tot zic de ceva vreme ca fecalele sunt aducatoare nu numai de noroc ci si de case, nu ma credeti, ca odata si odata o sa ajungem sa uram cine stie ce in loc de "pofta buna" sau "somn usor"...

05 July 2010

vara

ce bine e vara....
cand o sa fiu presedinte am sa dau o lege sa fie mereu vara. am zis.