BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

29 June 2010

Nimic

Timisoara.Dau o bere

21 June 2010

30 punct si de la capat

M-am trezit cu 5 riduri in plus.Brusc mi s-au lasat si tatele.Ma enervez mai usor, sunt antipatica si nu imi convine nimic.E clar, e semn de 30, ce cacat.

Primii cadoo o poezie scrisa ca in fiecare an ptr mine de la EA si care coloreaza exact starea mea de treizeci':

In dud, o duda adasta.
Visand la India...
Si se gandea:
"Ce soarta cruda,
Sa te nasti numai o duda"
Suspinand adanc si flasc:
As fi vrut sa nu ma nasc!
Sau macar, de va fi fost,
Sa ma fac un fruct faimos:
O guava, o papaya,
Or smochina, vorba aia!
Sa fi fost un tamarind.
In New Delhi huzurind.
Sau un mango cu aplomb,
Rosu,galben,sferic,romb..
Sa fi fost macar piper,
Iute,negru,pisicher..
Insa stau pe-o craca uda
Si ma vaiet de zaluda.
Fiindca nu-s decat...o duda"

12 June 2010

Claptomania

Marilor artisti, geniilor li se poate ierta totul.Eu asa cred, ca sa lasi ceva lumii, trebuie sa inclini balanta cu ceva negativ.
Mi s-a zburlit chelea cand a aparut pe scena aseara.Concertul a fost clar, cuminte,de calitate.Nu insa spectaculos, cum ma asteptam.A fost mai mult un concert Steve Winwood.M-a amarat putin comercialitatea prestatiei,nu tu un buna seara, prezentarea bandului,la revedere, facut parca pentru ca asa scria in contract si gata.Nu zic de domnita din deschidere care a prezentat ea pe "marele nostru artist" si bucuroasa ca isi face debutul in lumea "soubizului", careia nu i-am vazut utilitatea.Cine sunt eu critic muzical? Nu, doar ca chelea zburlita de la inceput nu a tinut cat tot spectacolul cum imi doream.


04 June 2010

Discriminarea femeilor fara sutien

Nu as fi crezut vreodata ca voi fi subiectul unei sedinte intre 50 de persoane, eu nefiind prezenta, dar huiduita la nivel inalt..pentru ca ...stiti ea...nu poarta niciodata sutien.Colaborez de ceva vreme part time cu o firma,partial tot fara job sunt, dar asa cand si cand..in fine...dupa 6 luni de astfel de colaborare, domnitele ca doar despre ele este vorba s-au gandit sa-si anunte superiorii ca domnita de serviciu' vine fara sutien si clientii se uita la ea:)).
Acum nu va ganditi ca am ditami balcoanele sau ca bunul simt imi lipseste si ma afisez cu tricouri transparente, nu, nicidecum, aici e stupoarea.Am primit mustrarile de cuviinta si degeaba am incercat sa sustin teoria "nu conteaza cat de lung ai parul, important e cat si cum gandesti", ca nu a mers,sunt aratata cu destu' ca fiind aia rebela :).
Au fost intrebate despre mine si nu au zis ca nu ma descurc, ca sunt rea si injur sau ca ma pis din picioare...nu au zis :"frate aia trebuie pusa la zid, vine fara chestia aia hidoasa de strans la spate".
Nu vreau sa creez revolutie, nu m-am gandit vreodata ca nu am depasit inca anii in care oamenii pun pret pe lucruri atat de superficiale.
Nu vreau sa imi schimb obiceiurile meschine si diabolice de a spune nu sutienului inutil.
Asadar de va fi cazul ies si in strada si chem si toate domnitele fara sutien sa mi se alature, sa facem un partid si sa ne ridicam si tricourile spre oripilarea multimii si marirea nivelului de trai.